O nas

Začetki podjetja Fenix transporti segajo v leto 1990, ko se je ustanovilo podjetje FENCO d.o.o., v katerem so se lastniki Janez in Zdenka Šerjak ter Ivan Brus ukvarjali s trgovino široko potrošniškega blaga. Zaradi večjega povpraševanja se je podjetje kmalu specializiralo in uveljavilo v prodaji materiala za strojne inštalacije. Tako je bilo za potrebe nabave in dostave blaga leta 1991 kupljeno prvo tovorno vozilo, ki je bilo kasneje v letu 1992 povod ustanovitve podjetja za mednarodni transport FENIX TRANSPORTI, Janez Šerjak s.p.


Plod preudarnega dela se danes odraža v 12. sodobnih vozilih norm EURO 5 EEV in EURO 6, ki se dnevno nahajajo na cestah širom Evrope in v 18. zaposlenih delavcih v transportu, logistiki in računovodstvu, ki za zadovoljstvo naših strank. Pri prevozih njihovega blaga, skrbijo za kvalitetno, varno in predvsem točno dostavo vaših dobrin.

Novi mejnik je podjetje zaznamovalo v začetku leta 2015, ko je gospod Janez Šerjak po dolgih in uspešnih letih vodenja, podjetje predal v roke sina Matjaža Šerjaka, ki bo s svežimi idejami nadaljeval to tradicijo.

Kjub temu se ne bomo spremenili in za vas ohranjamo odličnost, ki je naše vodilo!

ISO